Share |

Tervetuloa MPT-palveluihin!

Meiltä saat kaiken, minkä voi painaa paperille tai julkaista verkossa:

Taitamme mainokset, esitteet, kirjat, lehdet, julisteet, kutsut, cd-kotelot, käsiohjelmat, postikortit ja teemme tarvittavat kuvankäsittelyt, mitä sitten ikinä tarvitsetkaan.

Taittotyöt hoituvat ripeästi ja ennen kaikkea - edullisemmin kuin mainostoimistossa! Teemme myös oikolukua, mikäli tarvitset tekstillesi tarkistajaa ennen varsinaista taittamista.

Keskimääräinen kirjan taittoaika on noin 2-4 viikkoa, riippuen sivumäärästä. Mikäli käytät ulkoasun suunnittelussa graafista suunnittelijaa, teetä suunnitelma ennen materiaalin toimitusta ja toimita ohje meille hyvissä ajoin. Näin päästään ripeästi töihin. Mainokset saat keskimäärin kolmen työpäivän kuluessa.

Autamme Sinua valitsemaan parhaimman painatustavan ja etsimme tuotteellesi juuri oikean ja edullisimman painopaikan, painatustekniikasta riippuen. E-kirjat ovat myös tätä päivää, joten kirjasi taitetaan automaattisesti verkossa julkaisua varten niin halutessasi!

Vasemmalta valikosta löydät esimerkkejä tehdyistä julkaisuista lajityypittäin.
Taitamme myös ruotsin- ja englanninkielisiä tekstejä.

Tarjoamme hiukan ohjeita painotuotteen aineiston tuottajalle, mikäli olet ensi kertaa asialla. Tutustu ohjeisiin.

**********************************************************************************

MPT-palvelut Ky hoitaa 30.4.2015 alkaen APKL ry:n jäsenpalveluita ja toimistotöitä. 

**********************************************************************************

5 tähteä Kuljun Metsästysseuran historiikille

Aamulehden kirja-arvostelussa Seppo Rantasen toimittama ja MPT-palvelut Ky:n taittama teos "Kuljun Metsästysseura 1911-2011 - Seuran historiaa ja metsästäjien tarinoita" sai viisi tähteä kommentein "historiikin koostamiseen on käytetty paljon aikaa ja sen eteen on nähty vaivaa". Onnittelemme toimittajaa ja olemme iloisia hyvästä palautteesta liittyen teokseen!

Lue juttu täältä.

**********************************************************************************