Share |

Uutiset

17.3.2022

Kevät on täällä! Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, linnut laulavat aamuisin ja alkavat rakentaa pesiään.
Ollaan täällä piileskelty koronalta koko talvi, eikä se vihulainen näytä katoavan mihinkään. Mutta ei anneta periksi -  ystäväni sosiaalineuvos Seppo Rantasen sanoin - me nousemme tästä!
Koronan varjosta Ukrainan sodan varjoon alkaa nyt tämä vuosi, mutta kansojen pitäessä yhtä maailmastakin tulee turvallisempi paikka.

Onneksi on tämä ihana työ ja ihanat asiakkaat sekä työkaverit!
Tiedossa on lasten ruokakirjaa, tamperelaista paikallispolitiikan muisteloita, opinto-ohjelmia ja kaikenlaista muuta mukavaa työprojektia. 

Mukavaa kevättä 2022, kaikesta huolimatta!

15.10.2021

Kesä meni ja syksy tuli! Korona ei kyllä mennyt mihinkään, mutta ainakin ihmisillä on ollut aikaa lukea ja viihtyä kirjojen parissa. Kotimaan matkailu on saanut piristysruiskeen ja pikku hiljaa yhteiskunta avautuu pitkän odotuksen jälkeen.

Forssan kansalaisopisto Wahren-opisto sai kurssiohjelman kokoon, uusia kursseja oli yli 30 koronasta huolimatta! Ei muuta kuin uusia harrastuksia hakemaan!

Joulua odotellaan kohta, ja lahjat on aina se, mikä mietityttää. Elämyslahjat ovat tämän päivän juttuja, ja itse lasken niihin myös kirjat, jokaikisen, yhdenlaiseksi elämykseksi. Sanotaan, että kun olet lukenut tuhat kirjaa, olet elänyt tuhat elämää.

Piakkoin tulee ulos pieni ensipainos Jari Poluksen novellikokoelmasta Sydänyön matkaaja, joka oli minulle erittäin mukava projekti, teos on realistinen, viihdyttävä, ja ensikertalainen kirjoittaja on saanut hienon kokoelman paperille.

Tänä vuonna tuli täyteen 20 vuotta näissä hommissa. Uskon, että vaikka moni kirja näkee päivänvalon sähköisessä muodossa, oikeaa kädessa pidettävää kirjaa ja tuoreen musteen tuoksua ei voita mikään.

Mukavaa syksyä kaikille tasapuolisesti!

7.4.2021

Palveluhakemisto on tupsahtanut kuntalaisten postilaatikoihin, ja samoin päivänvalon näki Anne Strengin tuore sarjakuvakirja Siniturkki. Paraikaa työstämme Agronomiliitolle perinteistä vuosikirjaa, laskujeni mukaan jo kuudestoista menossa tässä konttorissa. Rotareille suunnitellaan myös uutta verkkojulkaisua.
Eli tahko käy kuumana ja loppuvuosi alkaa olla taputeltu kirjaprojektien puolella.

Ihanaa kevättä kaikille, kyllä se aurinko sieltä tulee ja toivottavasti korona menee sen mukana!

12.03.2021

Ilokseni voin kertoa, että saan jälleen työskennellä yhden harvinaisuuden parissa.
Vuonna 2015 taitoin sarjakuvakirjan Tasangon ylittäjät, jonka on piirtänyt ja kirjoittanut myrskyläläinen Anne Streng. Annella on takana useampi teos, ja nyt pukkaa uusi sarjakuva-albumi maailmalle. Kotimaista sarjakuvahistoriaa siis!

Viime viikolla painoon meni tuore kolmen kunnan palveluhakemisto, joka jaetaan joka kotiin toivottavasti piakkoin. Sieltä on hyvä etsiä palveluja, varsinkin, jos googlettaminen ei innosta.

Ja aina kannattaa käydä vilkaisemassa Eki Jantunen & Mutkattomat -orkesterin kotisivuja!


22.02.2021

Tervehdys kaikille vanhoille ja uusille asiakkaille!
Kulunut vuosi on mennyt aika lailla samaan tapaan, kun aina ennenkin, mutta kotona erillään muista ihmisistä oleminen alkaa tuntua joskus raskaalta, kun oikeita ihmiskontakteja ei ole eikä uskalla liikoja harrastaa.

Olen käynyt samaan aikaa 9 vuotta töissä myös oman konttorin ulkopuolella, ja ne vähäiset kontaktit ovat muodostuneet todella arvokkaiksi ja lähentäneet meitä työkavereita paljon.

Parasta on ns. vakioasiakkaiden kanssa soitetut mitä kuuluu -puhelut. Aina on aikaa jutella. Hyvää kevättä kaikille, täällä ollaan teitä varten!