Share |

Uutiset

7.4.2021

Palveluhakemisto on tupsahtanut kuntalaisten postilaatikoihin, ja samoin päivänvalon näki Anne Strengin tuore sarjakuvakirja Siniturkki. Paraikaa työstämme Agronomiliitolle perinteistä vuosikirjaa, laskujeni mukaan jo kuudestoista menossa tässä konttorissa. Rotareille suunnitellaan myös uutta verkkojulkaisua.
Eli tahko käy kuumana ja loppuvuosi alkaa olla taputeltu kirjaprojektien puolella.

Ihanaa kevättä kaikille, kyllä se aurinko sieltä tulee ja toivottavasti korona menee sen mukana!

12.03.2021

Ilokseni voin kertoa, että saan jälleen työskennellä yhden harvinaisuuden parissa.
Vuonna 2015 taitoin sarjakuvakirjan Tasangon ylittäjät, jonka on piirtänyt ja kirjoittanut myrskyläläinen Anne Streng. Annella on takana useampi teos, ja nyt pukkaa uusi sarjakuva-albumi maailmalle. Kotimaista sarjakuvahistoriaa siis!

Viime viikolla painoon meni tuore kolmen kunnan palveluhakemisto, joka jaetaan joka kotiin toivottavasti piakkoin. Sieltä on hyvä etsiä palveluja, varsinkin, jos googlettaminen ei innosta.

Ja aina kannattaa käydä vilkaisemassa Eki Jantunen & Mutkattomat -orkesterin kotisivuja!


22.02.2021

Tervehdys kaikille vanhoille ja uusille asiakkaille!
Kulunut vuosi on mennyt aika lailla samaan tapaan, kun aina ennenkin, mutta kotona erillään muista ihmisistä oleminen alkaa tuntua joskus raskaalta, kun oikeita ihmiskontakteja ei ole eikä uskalla liikoja harrastaa.

Olen käynyt samaan aikaa 9 vuotta töissä myös oman konttorin ulkopuolella, ja ne vähäiset kontaktit ovat muodostuneet todella arvokkaiksi ja lähentäneet meitä työkavereita paljon.

Parasta on ns. vakioasiakkaiden kanssa soitetut mitä kuuluu -puhelut. Aina on aikaa jutella. Hyvää kevättä kaikille, täällä ollaan teitä varten!